Op zoek naar een kapper in Arnhem centrum waar je een unieke ervaring beleeft? Kom dan naar Studio 57, een exclusieve kapsalon middenin het bruisend stadscentrum. Zodra je het monumentale pand binnenstapt, word je omhuld door een innemende en uiterst gezellige sfeer. Hier wordt nog echt de tijd voor je genomen. Aandacht voor de klant staat dan ook centraal en alle focus ligt op het creëren van jouw gewenste totaalplaatje. Je mag bovendien rekenen op een veelzijdig advies, een ontspannen hoofdmassage en een drankje naar keuze. Ontdek het zelf en maak vandaag nog een afspraak bij Studio 57.
Afspraak maken

Pure Passie

Studio 57 zit vol passie en beheerst het kappersvak als geen ander. Voorafgaand aan iedere behandeling is er een uitgebreid adviesgesprek. Welke coupe wil je bijvoorbeeld en kies je voor een haarkleuring? Daarbij zal Studio 57 je adviseren over welke keuzes precies bij jou passen. Op basis hiervan maak je een stylingkeuze die je het meest aanspreekt. Studio 57 creëert vervolgens exact de coupe die je voor ogen hebt en hoe. Kwaliteit voert absoluut de boventoon bij Studio 57. Niet voor niets kan deze kapper in Arnhem centrum bogen op tal van tevreden klanten. Al je haarwensen worden tot in de puntjes werkelijkheid.

Exact de juiste haarkleuring

Veel mensen kiezen voor een haarkleuring. Tegenwoordig is dit allang niet meer om eventueel aanwezige grijze haren te verbergen. Haarkleuring wordt gekozen om ofwel de uitstraling van de coupe te versterken dan wel de kleur. Zo intensiveert Studio 57 vandaag de dag ook vaak grijsharige coupes. Een prachtig chic effect is het resultaat. Daarnaast kun je uiteraard kiezen voor allerlei andere haarkleuren en variaties. Kies bijvoorbeeld voor een totale haarkleuring, of voor een of meerdere kleuraccenten in de highlight-coupe. Studio 57 maakt hierbij gebruik van prachtige kleursoorten en kwaliteitsverven, zodat precies de juiste haarkleuring gerealiseerd wordt.

Aveda’s natuurlijke productlijn

Voor iedere haarstyling maakt Studio 57 uitsluitend gebruik van het hoogstaande kwaliteitsmerk Aveda. Dit is een natuurlijk kappersproduct dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Aveda streeft ernaar om hierin een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van milieuleiderschap. Het kwaliteitsmerk neemt hierin een duidelijke verantwoordelijkheid. Studio 57 maakt onder meer gebruik van de shampoo, de conditioner, de haarkleuring en de stylingproducten van Aveda.

Openingstijden Studio 57

Behalve op de zondag en de maandag staat Studio 57 iedere dag vol passie en vakmanschap tot je beschikking. Op de site lees je precies wat de openingstijden zijn. Studio 57 is erg flexibel en doet er alles aan om optimale klanttevredenheid te realiseren.
Maak nu een afspraak

Openingstijden Exclusieve kapper in Arnhem centrum

Dinsdag 09.00 - 15.30 uur, Woensdag 09.00 - 18.00 uur, Donderdag 10.00 - 21.00 uur, Vrijdag 09.00 - 18.00 uur, Zaterdag 09.00 - 16.00 uur, op zondag en maandag zijn wij gesloten