Een kapsalon in Arnhem centrum waar alles draait om klanttevredenheid en waar je een unieke belevenis meemaakt? Dat is zonder twijfel Studio 57. In het monumentale pand aan de Koningstraat 57 waan je je in een heel andere wereld. Voor even de dagelijkse beslommeringen vergeten en heerlijk ontspannen genieten terwijl je gewenste coupe vol passie gecreëerd wordt. Gegarandeerd een fantastische ervaring. Studio 57 is er voor iedereen. Of je nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw, de enthousiaste eigenaresse legt zich vakkundig toe op jouw haarstyling.
Afspraak maken

Persoonlijk advies

Het eerste dat je op zal vallen wanneer je Studio 57 binnenloopt, is de gemoedelijke en gezellige sfeer van deze exclusieve kapsalon in Arnhem. Dat zet zich voort in een vriendelijk en warm welkom. Er wordt namelijk de nodige tijd uitgetrokken voor een persoonlijk haaradvies. Jij geeft aan wat je graag zou willen en Studio 57 geeft aan hoe jouw coupewens het beste vormgegeven kan worden. Dit kan zijn door een bepaald model te knippen, maar ook door een specifieke haarkleurtechniek toe te passen. Door de jarenlange ervaring en expertise van de eigenaresse ben jij verzekerd van een coupe die helemaal bij je past.

Meer dan knippen en kleuren alleen

Uiteraard kun je bij Studio 57 terecht voor het professioneel knippen en kleuren van je haar. Terwijl je geniet van een drankje naar keuze wordt passievol en vakkundig aan de perfecte coupe gewerkt. Maar daar blijft het niet bij. Zo krijg je tijdens het wassen van je haar een rustgevende hoofdmassage die je een ultiem relaxmoment geeft. Ook bij het föhnen van je haar en de haarstyling voert kwaliteit de boventoon. Het maakt daarbij niet uit of je lang haar hebt of een korte coupe, ieder gewenst haarmodel wordt tot in de puntjes gecreëerd.

Kwaliteit met een hoofdletter K

Ook de haarproducten waar Studio 57 uitsluitend gebruik van maakt zijn van hoogstaande kwaliteit. Dit zijn de natuurlijke producten van het kwaliteitsmerk Aveda. Naast shampoos en conditioner gebruikt Studio 57 ook haarverf en stylingproducten van Aveda. Een van de belangrijkste redenen is dat Aveda een duurzame missie heeft geformuleerd. Namelijk het zorgdragen voor de wereld waarin we leven. Dit doet het merk door de ingrediëntkeuze in de productlijnen en de manier waarop er wordt teruggeven aan onze samenleving. Precies de speerpunten waar Studio 57 ook voor staat. Kwaliteit met een duurzaam karakter. Kom, ervaar en beleef het zelf: maak direct online een afspraak of bel met 026 – 443 23 22.
Maak nu een afspraak

Openingstijden Dé kapsalon in Arnhem

Dinsdag 09.00 - 15.30 uur, Woensdag 09.00 - 18.00 uur, Donderdag 10.00 - 21.00 uur, Vrijdag 09.00 - 18.00 uur, Zaterdag 09.00 - 16.00 uur, op zondag en maandag zijn wij gesloten