Kapper ArnhemEen exclusieve kapper in Arnhem die feilloos aanvoelt welke coupe je gecreëerd wilt hebben? Kom dan naar Studio 57. Hier ontdek en beleef je pas echt wat er met fantastische haarstyling bedoeld wordt. Gevestigd aan de Koningstraat 57 is het toepasselijk genaamde Studio 57 pal in het centrum van Arnhem gelegen. Middenin het bruisend stadshart stap je binnen in een prachtig monumentaal pand waar je vriendelijk wordt verwelkomd door de eigenaresse en warme gezelligheid. In Studio 57 staat de klant helemaal centraal en wordt ruim de tijd genomen om jouw haarwensen tot in de puntjes te realiseren.
Afspraak maken

Knippen, verzorging en haarstyling

Jong en oud, man en vrouw, iedereen is van harte welkom in Studio 57. En of je nu kort haar hebt of lange lokken, de eigenaresse gaat altijd met veel enthousiasme aan de slag. Dit doet ze nadat ze eerst uitgebreid met je gesproken heeft over je precieze coupewens. Terwijl je je tegoed doet aan een drankje naar keuze creëert ze vervolgens exact de haarstyling die je voor ogen hebt. Behalve het knippen zelf, wordt je haar ook gewassen. Hier hoort bovendien een heerlijk ontspannen hoofdmassage bij. Daarnaast wordt je coupe geföhnd volgens de laatste haarstyling technieken. Het resultaat? Ontdek en beleef het zelf. We garanderen je dat je meer dan tevreden bent.

Kleuradvies dat bij je past

Wil je je haren laten kleuren? Ook daarvoor kun je uitstekend terecht bij Studio 57. Sterker nog, veel tevreden klanten prijzen deze kapper in Arnhem onder andere om het voortreffelijke kleuradvies. Er wordt gekeken naar welke kleur je mooiste gezichtspunten versterkt. Zo ben je er bij Studio 57 van verzekerd dat je haarkleuring helemaal bij je past. Kies bijvoorbeeld voor de highlight-coupe of een haarstyling met toner-filter. Uiteraard kun je ook je uitgroei laten bijkleuren of voor een gehele haarkleuring kiezen.

Natuurlijke kwaliteitsproducten voor je haar

Welke coupe je ook kiest, Studio 57 maakt hierbij uitsluitend gebruik van de hoogstaande kwaliteitsproducten van Aveda. Dit is een natuurlijk productmerk waarbij de zorg voor de wereld waarin we leven deel uitmaakt van de missie. Dit doet Aveda door zowel de productlijn als de manier van teruggeven aan de samenleving. Hierin neemt dit kwaliteitsmerk zeker haar verantwoordelijkheid en dit sluit naadloos aan op de bedrijfsvoering van Studio 57. Daarom maakt Studio 57 onder meer gebruik van de natuurlijke shampoo, de conditioner, de haarverfproducten en de stylingproducten van Aveda.
Maak nu een afspraak

Openingstijden Jouw kapper in Arnhem

Dinsdag 09.00 - 15.30 uur, Woensdag 09.00 - 18.00 uur, Donderdag 10.00 - 21.00 uur, Vrijdag 09.00 - 18.00 uur, Zaterdag 09.00 - 16.00 uur, op zondag en maandag zijn wij gesloten